Assortiment

Kaas

We hebben verschillende soorten kaas. We hebben Boerenkaas van jong naar oud en verschillende kruidenkazen. Daarnaast hebben we ook wat exclusieve kazen die steeds wisselen.

Onze pareltjes zijn de jonge Boerenkaas (Boerin Bets, 4 weken gerijpt) en de jumbo kaas van 30 kg de “Hellouwse Heerlijkheid”. Deze is 40 weken gerijpt en echt heerlijk van smaak. Zowel lekker op de boterham als voor bij de borrel.

Ook voeren wij een uitgebreid assortiment Noord-Hollandse kazen van de lijn Puur. Deze gaat van jonge kaas (5 weken gerijpt) naar onze enige echte Brockelaer (3 jaar gerijpt). Met ook daar een paradepaardje, de Gooische Pikante (48 weken gerijpt) en herkenbaar aan de Burberry print op de kaas.

In de koeling vindt je ook een uitgebreid assortiment buitenlandse kazen. Dat gaat van hele milde en zachte kazen tot aan sterke en pittige kazen. De kazen komen uit verschillende landen, waaronder België, Zwitserland, Frankrijk en Italië. Er is voor elk wat wils. Zowel witte kazen, als rode en blauwe kazen.

Ook verzorgen wij jullie kaasfondues. Wij stellen dat voor je samen en kunnen dat ook voor je raspen.

En uiteraard maken/verzorgen wij ook kaasplanken.

Voor vragen en/of informatie kun je ons bellen of bezoek ons in de winkel.

Bonbons

Wij verkopen ook een leuk assortiment Bonbons. Deze hebben we in de smaken melk, wit en puur. Er zijn ook verschillende vullingen waaronder praline of fruit.

Waar we uiteraard het meest trots op zijn is onze eigen bonbon. De watertoren van Oostburg, met druppels en al. Tijdens de voorbereidingen van het opstarten van de winkel hadden we een leuk idee om een bonbon te laten maken die symbool staat voor Oostburg. We zijn in de pen geklommen en hebben Johnny Beerens benaderd met de vraag of wij een bonbon van de watertoren mochten maken en zijn kunstwerk mochten gebruiken. Daar zei hij geen nee tegen en daar was een goed en leuk contact geboren. Na maanden van voorbereiding werd de bonbon onthuld tijdens onze officiële opening op 15 april 2016. De onthulling werd gedaan door Johnny Beerens zelf.

De watertoren bonbon is inmiddels al op veel plekken op de wereld geweest.

Brood

Sinds februari 2020 zijn we een samenwerking aangegaan met Bakkerij Risseeuw uit Zaamslag.

Elke dag hebben wij vers brood, heerlijke harde en zachte broodjes, croissants en de lekkerste koffiekoeken en bolussen.

Op vrijdag en zaterdag hebben we ook gebak.

Voor bestellingen kun je ook terecht op de site www.bakkerijrisseeuw.nl en plaats je bestelling in de webshop.

Vers gebrande noten

Elke dag hebben we verse noten. We hebben verschillende mixen zowel gezouten als ongezouten. Deze worden door onszelf samengesteld en gebrand. Ook hebben we een aanbod van verschillende zakken zoutjes en andere snackmixen. Daarbij hebben we ook gedroogd fruit zoals dadels, pruimen, abrikozen en vijgen.

Belegde broodjes

De broodjes worden vers voor u belegd. Ook verzorgen wij complete lunches. En u kunt de broodjes komen afhalen of wij kunnen het bezorgen. Klik hier voor om het menu te bekijken

De bezorgkosten binnen Oostburg zijn gratis, de kosten buiten Oostburg 2,50.

Wijnen

We hebben een uitgebreid wijnassortiment. Onze wijnen komen uit verschillende landen en streken. Er zijn diverse soorten wit, rood, rose, prosecco en cava en zelfs aan een alcoholvrije bubbel hebben we gedacht. We hebben twee uitgebreide wijnlijnen, waaronder 1 uit Moldavië en de andere van Fiuza uit Portugal. Er is wijn voor elke gelegenheid. Tevens hebben we ook wijn uit de streek namelijk van Wijngaard ’t Biezenhof uit Eede.

Vleeswaren

Er is een divers aanbod van vleeswaren bij ons in de winkel te vinden. Van alledaags broodbeleg tot lekkere salami’s en worst als tapashapjes. Er zijn diverse worstjes waaronder boeren droge worsten, frans ardeche worstjes en spaanse fuetworsten. Wij werken samen met de beste leveranciers waar kwaliteit en versheid hoog in het vaandel staan.

Salades/olijven/tapas

Er is een ruim aanbod van salades/olijven en tapas.

Er is voor elk wat wils. Van heerlijke vleessalades, tot vissalades en ook aan vegetariërs is gedacht. Ook hier werken we samen met de beste leveranciers die kwaliteit en versheid hoog in het vaandel hebben staan.

Relatiegeschenken/kerst-kadopakketten

U kunt bij ons terecht voor de mooiste pakketten. Wij maken pakketten op maat voor elke gelegenheid. Er staan ook kant- en klare pakketten voor u klaar in de winkel.

Ook staan we graag voor u klaar met de beste relatiegeschenken en kerstpakketten voor uw bedrijf. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of bezoek ons in de winkel.

Hapjesschalen (borrelplanken)

Wij maken/verzorgen heerlijke borrelschalen voor elke gelegenheid. Deze kunnen we geheel naar uw wens samenstellen. Of het nu voor een klein of groot gezelschap is. Alles is mogelijk.

Dit graag minimaal 2 dagen van tevoren bestellen.